Koud Werkend het Koperdoel 99,97% van Smeltkroest2 Goede Lasbaarheid

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Kopersmeltkroes
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Vacuümverpakking in houten kist
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Modelnummer Kopersmeltkroes Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 MANAGEMENT SYSTEM CNAS C034-M
Merknaam Feiteng Grootte φ180
Verpakking Vacuümverpakking Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Zuiver 99.97% Materiaal Koper
Hoog licht

Het Doel van het T2koper

,

Het Doel van het smeltkroeskoper

,

Goede Lasbaarheid 99

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Koper van T2φ180 ISO9001 Feiteng het Gele Cu van de kopersmeltkroes

 

Product Kopersmeltkroes
Grootte φ180
Rang Koper
Verpakking Vacuümverpakking in houten geval
Haven van levering Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

 

Het koper is niet alleen een metaalelement, maar ook een overgangselement. Het chemische symbool is Cu, zijn de Engelsen Cu, en het atoomaantal is 29. Het zuivere koper is een zacht metaal. Het heeft rood en de oranje metaalglans wanneer het wordt gesneden, en zijn element zijn purperrood. Wegens zijn goede rekbaarheid, zijn het hoge warmtegeleidingsvermogen en het hoge geleidingsvermogen, de kabels en de elektrische apparaten en de elektronische componenten de het meest meestal gebruikte materialen. Zij kunnen ook als bouwmaterialen worden gebruikt en kunnen uit diverse legeringen worden samengesteld. De koperlegeringen hebben uitstekende mechanische eigenschappen en laag weerstandsvermogen. De belangrijkste zijn brons en messing. Het koper is ook een duurzaam metaal dat meerdere keren kan worden gerecycleerd zonder zijn mechanische eigenschappen te beschadigen.

De ijzersamenstelling is gemakkelijk om in aluminiumlegering te smelten. Na het herhaalde smelten, wordt de ijzersamenstelling geaccumuleerd, die de kwaliteit van afgietsels zal beïnvloeden. Daarom wordt de grafietsmeltkroes zonder metaalverontreiniging wijd gebruikt. Tegelijkertijd, is de duurzaamheid van grafietsmeltkroes beduidend verbeterd om aan de behoeften van gebruikers te voldoen, is de ontwikkeling van grote smeltkroes ook tot gemaakt vooruitgang, waarbij de verhoging van de grafietvraag van de smeltkroesmarkt wordt bevorderd.

De kopersmeltkroes heeft het beste warmtegeleidingsvermogen wegens zijn hoogte - dichtheid. Zijn warmtegeleidingsvermogen is duidelijk beter dan andere merken van smeltkroes; De verschijning van aluminiumsmeltkroes heeft vier speciale die glanslaag, aan dicht vormend materiaal wordt gekoppeld, verbeter zeer de corrosieweerstand van het product, verlengen zijn levensduur.
Het geleidingsvermogen van de smeltkroes is zeer goed; De kopersmeltkroes wordt vervaardigd door de meest geavanceerde koude isostatic dringende het vormen van de wereld methode, die de interne structuur van het product eenvormig zonder tekorten en met hoge weerstand maakt. Tegelijkertijd, is de smeltkroesmuur dun, goed warmtegeleidingsvermogen, laag energieverbruik.

 

 

Voordelen:
1, hoog geleidingsvermogen
2. Goed warmtegeleidingsvermogen
3, goede lasbaarheid
4, uitstekende plasticiteit en rekbaarheid
5, uitstekende koude het werk prestaties