Hoog Geleidingsvermogen van het het Doel155od*125id*888 Koper van het 99,97 Percentenkoper de Buisvacuümverpakking

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Het Doel van de koperbuis
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Vacuümverpakking in houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Verpakking Vacuümverpakking Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 MANAGEMENT SYSTEM CNAS C034-M
Modelnummer Het Doel van de koperbuis Grootte φ155*φ125*888
Materiaal Zuurstofvrij Koper Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Zuiver 99.97% Merknaam Feiteng
Hoog licht

Het Doel van het 99

,

97 Percentenkoper

,

155mm het Hoge Doel van het Geleidingsvermogenkoper

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Doel155od*125id*888 Zuurstofvrij Koper Zuivere 99,97% van de koperbuis

 

Product Het Doel van de koperbuis
Grootte φ155*φ125*888
Rang Zuurstofvrij koper
Verpakking Vacuümverpakking in houten geval
Haven van levering Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

 

Het deklaagdoel is een het sputteren bron die diverse functionele films op het substraat door magnetron het sputteren, multi-boog ionenplateren of andere types van deklaagsystemen in de aangewezen technologische omstandigheden vormt. Om het te zetten eenvoudig, is het doelmateriaal het doelmateriaal van het hoge snelheid geladen bombardement van deeltjes. Wanneer gebruikt in high-energy laserwapens, staan de verschillende machtsdichtheid, de verschillende outputgolfvormen en de verschillende golflengten van laser met verschillende doelstellingen in wisselwerking, zullen de verschillende moord en vernietigingsgevolgen worden veroorzaakt. Bijvoorbeeld, is de verdampingsmagnetron sputterende deklaag verwarmde verdampingsdeklaag, aluminiumfilm, enz.-Verandering kunnen de verschillende doelmaterialen (zoals aluminium, koper, roestvrij staal, titanium, nikkeldoel, enz.), verschillende filmsystemen (zoals super harde, slijtvaste, anticorrosieve legeringsfilm, enz.) krijgen

 

De vacuümdeklaag verwijst naar het verwarmen van metaal of non-metal materialen in de hoge vacuümomstandigheden, zodat het verdampt en op de oppervlakte van geplateerde delen (metaal, halfgeleider of isolatie) condenseert en een filmmethode vormt.

 

De vacuümdeklaag is een belangrijk aspect op het gebied van vacuümtoepassing. Het is gebaseerd op vacuümtechnologie, gebruikend fysieke of chemische methodes, en absorberend een reeks nieuwe technologieën zoals elektronenstraal, moleculaire straal, ionenstraal, plasmastraal, radiofrequentie en magnetische controle, die een nieuw proces verstrekken voor de voorbereiding van dunne films voor wetenschappelijk onderzoek en praktische productie. Om het te zetten eenvoudig, riepen het metaal, de legering of de samenstelling in vacuümverdamping of het sputteren, zodat het in het voorwerp (genoemd substraat, substraat of matrijs) op de verharding en depositomethode met een laag bedekt is, vacuümdeklaag.

 

De vacuümdeklaag van PVD is een oppervlaktebehandelingsproces waarin het titanium, het grafiet, het goud, het kristal en andere metalen of non-metal, gas en andere materialen op het substraat door het sputteren, verdamping of ionenplaterentechnologie worden gevormd. Vergeleken met de traditionele chemische deklaagmethode, heeft PVD vele voordelen: zoals geen verontreiniging aan het milieu, is groen milieubescherming proces; Geen kwaad aan de exploitant; De filmlaag is vaste, goede compactheid, sterke corrosieweerstand en eenvormige dikte.

 

IP Rose Gold is een legering van goud en koper, die wijd in juwelenontwerp en verwerking toe te schrijven aan zijn zeer modieuze en mooie rozerode kleur wordt gebruikt. Ook genoemd geworden roze gouden, rood goud.

 

Voordelen:
1, hoog geleidingsvermogen
2. Goed warmtegeleidingsvermogen
3, goede lasbaarheid
4, uitstekende plasticiteit en rekbaarheid
5, uitstekende koude het werk prestaties