lopende band

Productielijn: Co. van het Metaalmaterialen van Baojifeiteng, Ltd werd opgericht in 2008, gelegen in Gaoya-Dorpsindustrieterrein, Bayu-Stad, Baoji-Stad, Shaanxi-Provincie, China. Behandelt een gebied van ongeveer 285 vierkante meters. De fabriek heeft 5 productielijnen voor pijp en het doel, elke lijn is uitgerust met meer dan 40 reeksen van het boring, het slijpen, CNC draaibanken en ander materiaal. Het aantal arbeiders is 34, is het technische niveau bekwaam, hebben 8 mensen meer dan 10 jaar van het werkervaring, hebben 20 mensen 6 jaar van het werkervaring en gevormd met 2 technische personeel, twee personeel van het plaatsbeheer. De arbeiders zijn in eenvormig en keurig geweest. Dagelijkse productie van meer dan 20 stukken, tenuitvoerlegging ter plaatse van 6S-beheer, ordelijk het werkgebied, hygiëne keurig en schoon milieu ter plaatse.

 

Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. fabriek productielijn 1

OEM / ODM

ODM/OEM: Co. van het Metaalmaterialen van Baojifeiteng, Ltd kan ODM verstrekken. Ons bedrijf heeft zijn eigen fabriek, die en metaal en non-metal materialen, zoals titanium verwerken, titaniumlegering, niobium, nikkel, koper en andere metalen kan produceren. Wij wensen klanten om productinformatie, gedetailleerde tekeningen, specificaties, grootte, drukembleem en andere productinformatie te verstrekken. Als u om het even welke speciale vereisten hebt, gelieve ons vooraf te contacteren. Wij zullen u meedelen zodra wij bevestigen dat het kan worden voltooid. Deze vereisten moeten door de klant in het contract worden gespecificeerd. Onze titaniumproducten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook wereldwijd uitgevoerd, zoals Samsung.

 

R & D

R&D: Ons bedrijf heeft meer dan 70 werknemers en 10 high-tech talenten. Wij hebben een technisch team van uitstekende kwaliteit, met inbegrip van 1 hoofdstudent en 5 studenten, en werken met het Centrum van de Technologietechniek van het Instituut van Peking van Non-ferro Metalen samen. Het specialiseren zich in het grote onderzoek van de de naadloze buisverwerking van de titaniumlegering en ander roterend doel materieel onderzoek. Het bedrijf specialiseerde zich van de frontlinieplaatsing van praktische ervaring van het personeel en het technische onderzoek en ontwikkelingsteampersoneel om een public relationsteam te vormen. Het bedrijf heeft meer dan 20 verscheidenheden van roterende doelmaterialen ontwikkeld. Ons bedrijf begon aan opstelling een technisch onderzoek en een ontwikkelingsteam in 2014, en investeerde heel wat te kopen geld en onderzoek en ontwikkeling van nieuw materiaal, zoals CNC het boren en boring machine, CNC draaibank, CNC het diepe gat boren en boring machine, CNC krachtige slijpende machine, enig-ascnc de machine van de kanonboring, handbediende fluorescentiespectrometer en groot materiaal meer dan 30. De uitvindingsoctrooien omvatten opheffend apparaat voor titaniumbaar, rechtmakend machine voor de verwerking van de titaniumpijp, de machine van de prikboring voor titaniumpijp, werktuigmachine voor titanium en van de titaniumlegering verlengde pijp montageverwerking, horizontale werktuigmachine voor de montageverwerking van de titaniumpijp, van de de pijp de binnenmuur van de titaniumlegering slijpende machine en mobiel opheffend apparaat voor grote spoorweguitrusting. Vier wetenschappelijke onderzoekverwezenlijkingen. Het bedrijf heeft 1 nationaal octrooi, 2 provinciale onderzoekoctrooien en 2 gemeentelijke onderzoekoctrooien verkregen.

 

Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Laat een bericht achter