Anticorrosieve de Smeltkroes Non-ferro Metaal van het T2koper Vacuüm Verpakking

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Kopersmeltkroes
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Vacuümverpakking in houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Modelnummer Kopersmeltkroes Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 MANAGEMENT SYSTEM CNAS C034-M
Merknaam Feiteng Grootte φ130
Verpakking Vacuümverpakking Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Zuiver 99.97% Materiaal Koper
Hoog licht

De Smeltkroes van het T2koper

,

De non-ferro Smeltkroes van het Metaalkoper

,

Anticorrosieve Kopersmeltkroes

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Koper van T2φ130 ISO9001 Feiteng het Gele Cu van de kopersmeltkroes

 

Product Kopersmeltkroes
Grootte φ130
Rang Koper
Verpakking Vacuümverpakking in houten geval
Haven van levering Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

 

Het koper is een non-ferrometaal nauw verwant aan mensen, dat wijd op de elektro, lichte industrie, machines productie, bouwnijverheid, de nationale defensieindustrie en andere gebieden wordt gebruikt.
Elektro en elektronische marktenrekening voor ongeveer 28% van het totaal. In 1997, werden deze twee markten de tweede - grootste eind - gebruikers van koperconsumptie, met een marktaandeel van 25%. In vele elektroproducten, zoals draden, busbars, transformatorwinding, zware motoren, telefoonlijnen en telefoonkabels, heeft het koper zeer met lange levensuur en kan slechts na 20 tot 50 jaar worden gerecycleerd. Andere elektro en elektronische producten die koper (zoals kleine toestellen en de elektronika van de consument) bevatten hebben een kortere levensduur van 5 tot 10 jaar. De commerciële elektronika en de grote toestellen worden gewoonlijk gerecycleerd omdat zij andere edele metalen naast koper bevatten. Nog, heeft de kleine elektronika van de consument een vrij laag recyclingstarief omdat zij weinig koper bevatten.
Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie op het gebied van elektronika, worden sommige verouderde koperproducten meer en meer verouderd. In de jaren '80, bijvoorbeeld, waren de posten van de telefoonomschakeling en de hoofdkantoren de belangrijkste bronnen van koper en van de koperlegering spaanders.

De kopersmeltkroes heeft het hoogste warmtegeleidingsvermogen wegens zijn hoogte - dichtheid. Het warmtegeleidingsvermogen van de smeltkroes is beter dan dat van andere merken. De aluminiumsmeltkroes heeft vier speciale glanslagen, plus dichte vormende materialen, wat zeer de corrosieweerstand verbetert en de levensduur van de producten verlengt.

De smeltkroes heeft uitstekend geleidingsvermogen. De kopersmeltkroes wordt vervaardigd door de meest geavanceerde koude isostatic dringende methode die in de wereld, de interne structuur van het product maken, zonder tekorten eenvormig en met hoge weerstand. Tegelijkertijd, heeft de smeltkroes dunne muur, goed warmtegeleidingsvermogen en laag energieverbruik.

 

Voordelen:
1, hoog geleidingsvermogen
2. Goed warmtegeleidingsvermogen
3, goede lasbaarheid
4, uitstekende plasticiteit en rekbaarheid
5, uitstekende koude het werk prestaties