Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd.

  • China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Exporteur
Merken Feiteng
Aantal werknemers 50~100
Jaarlijkse omzet 10million-20million
Opgericht Jaar 2008
Export pct 70% - 80%

Inleiding

Bedrijfsinformatie

 

Het Feitengmetaal Materieel Co., Ltd in 2008 werd opgericht, is een inzameling van productie, verwerking, verkoop, onderzoek en ontwikkeling als één van de high-tech uitvoerige onderneming. Na meer dan tien jaar inspanningen, is de de productietechnologische ontwikkeling van ons bedrijf zeer rijp geweest. Het bedrijf is goedgekeurd als nationale high-tech onderneming door toortscentrum van Ministerie van Wetenschap en Technologie van China. Tegelijkertijd, is het geschat zoals beschaafde en eerlijke eenheid in Shaanxi-Provincie, geavanceerde eenheid van Kwaliteit en krediet die in Shaanxi-Provincie houden, uitstekende eenheid in Shaanxi-Provincie, en verscheidene eretitels van hoogste tien merkeenheden in Shaanxi-Provincie. Ons bedrijf behandelt hoofdzakelijk in metaal en non-metal materialen, producten, materiaalopname, productie en verwerking evenals de invoer en de uitvoerzaken. In de eerste helft van dit jaar, heeft het bedrijf de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO 9002 en militaire systeemcertificatie verkregen.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De belangrijkste producten van het bedrijf zijn titanium en van de titaniumlegering smeedstukken, diepe verwerkingsdelen, en een verscheidenheid van metaal roterend doel, multi-boogdoel, vliegtuigdoel, en kleine materiaalproductie. Hoofdzakelijk gebruikt op luchtvaart, ruimte, verschepende, chemische, medische, oceaan en andere gebieden. Vooral de laatste jaren, heeft de staat militair-burgerlijke integratie bepleit, en de particuliere ondernemingen kunnen aan R&D en de productie van militaire projecten deelnemen. Het bedrijf antwoordde positief, investeerde meer dan 800.000 yuans om materiaal te kopen, nam aan onderzoek en ontwikkeling, productie deel en bereikte bepaalde resultaten. En vele bekende ondernemingen van landen en onderzoek en ontwikkelingsafdeling in ons bedrijf hebben goede relaties van samenwerking, zoals Wuhan 722 gemaakt tot antenne, Wuhan-universiteit van wetenschap en technologie recyclingstank, de onderwaterduikboot van Henan Tengfei, en Baoti-het bedrijf van het titaniummateriaal, noordwesteninstituut van titanium al veelvoudige die projectsamenwerking, met succes op de praktijk wordt toegepast, en verkregen de het klantenerkenning en lof.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Is het grootste voordeel van ons bedrijf titanium achterbuis, de naadloze buis van de titaniumlegering en de productie van het de buisdoel van het titaniumkoper. Onder hen, heeft het de buisdoel van het titaniumkoper het internationale belangrijke niveau bereikt, behoren de titanium achterbuis en de naadloze buis van de titaniumlegering ook tot het binnenlandse belangrijke niveau. Heeft het Metaal Materieel Co. van Baojifeiteng, Ltd opstelling een buitenlandse handelsbedrijf om de invoer en de uitvoerhandel te doen, verantwoordelijk voor de invoer en de uitvoer de communicatie en productvereisten van het productenoverleg, de invoer en de uitvoerregistratie en andere kwesties. Het personeel verantwoordelijk voor mededeling was alle studenten overzee. Verzeker de kwaliteit van de de uitvoerproducten en diensten. Ons bedrijf heeft een speciale kwaliteitsafdeling om de kwaliteit van producten te controleren, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van producten om klanten aan vereisten te voldoen. De kwaliteit, de efficiency en de dienst zijn de meest betrokken kwesties van ons bedrijf. Wij zullen ons beste proberen om klanten aan vereisten te voldoen en geschikt communiceer met klanten in het geval van om het even welke onzekere factoren om ervoor te zorgen dat de geproduceerde producten zo perfect mogelijk zijn.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Het principe van het Metaal Materieel Co. van Baoji Feiteng, Ltd moet integriteit en kwaliteit handhaven terwijl snel het produceren efficiënt en, en de resultaten met klanten voor wederzijds voordeel delen. Wij hebben actief ons beste geprobeerd om de meest efficiënte en geschikte dienst, van lage prijs en hoogte te voorzien - kwaliteit om het marktonthaal te winnen. Zo winnen wij het vertrouwen van onze klanten en ons bedrijfsmodel.

 

Als er een kans is, zullen wij u de voordelen van ons bedrijf tonen, creëren aanzienlijke winsten samen, steun en groeien samen. Aangezien u op de kwaliteit en de dienst van ons bedrijf vertrouwt, geloof ik wij u niet neer, ons de kans bieden om u een verrassing te geven zullen laten. Wij hopen oprecht om vriendschappelijke samenwerking en zakenrelaties op lange termijn met uw bedrijf te vestigen.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

Bedrijfgeschiedenis

 

In Mei 2008, het Metaal Materieel Co. van Baoji Feiteng, werd Ltd gevestigd. Aan het begin van onderneming, heeft het bedrijf slechts 10 werknemers, hoofdzakelijk belast met de verwerking en de handel van wolfram, molybdeen, tantalium, niobium, titanium en van de titaniumlegering kleine smeedstukken.

 

Vanaf 2008 tot 2014, steeg het verkoopvolume van het bedrijf van 5 miljoen tot 15 miljoen yuans, en het aantal werknemers steeg van 10 tot 20. Maakte de organisatorische structuur, technisch team duidelijk.

 

Sinds 2014, aangezien de markt verandert, heeft het bedrijf beslist de productstructuur na onderzoek aan te passen. De bedrijven om ontwikkeling op lange termijn te krijgen moeten producten zijn aan de hoogte - rand, technische richting, die naar hoogte streven - profiteren producten. Het bedrijf begon aan opstelling een team, geïntroduceerd technisch personeel, 15 miljoen yuans, gekocht materiaal, het testen instrumenten, na verscheidene jaren inspanningen investeerde en de efficiënte samenwerking met wetenschappelijke onderzoekseenheden, ontwikkelde gezamenlijk meer dan 20 verscheidenheden van roterend doel. Gebruikt in luchtvaart, ruimte, aardolie, de naadloze buis van de titaniumlegering meer dan tien specificaties. Er zijn 7 uitvindingsoctrooien en 4 wetenschappelijke onderzoekverwezenlijkingen. Het bedrijf heeft 1 nationaal octrooi, 2 provinciale onderzoekoctrooien en 2 gemeentelijke onderzoekoctrooien verkregen.

 

Tot nu toe, heeft het bedrijf meer dan 70 werknemers, 10 high-tech talenten. Jaarlijkse verkoopopbrengst van 66 miljoen, belastinginkomsten van meer dan 5 miljoen. Meer dan 40 reeksen gevorderd materiaal, Baoji-Stad, Shaanxi-Provincie, China, als hoge en nieuwe technologieondernemingen, Uitstekende ondernemingen in Shaanxi-Provincie, kwaliteits betrouwbare ondernemingen en andere ontwikkelingseenheden.

Dienst

De bedrijfdienst

 

Is materieel Co. van het Feitengmetaal, Ltd een inzameling van productie, verwerking, verkoop, onderzoek en ontwikkeling als één van de high-tech uitvoerige ondernemingen. Hoofdzakelijk bezig geweest met metaal en non-metal materialen, producten, materiaal productie, productie en verwerking evenals de invoer en de uitvoerzaken. Zoals titanium, titaniumlegering, niobium, nikkel, koper en andere metalen. Bovendien houdt ons bedrijf zeven octrooien en bezit groot materiaal meer dan 30.

 

Onze voordelen:

1. Wij hebben de technologie van het buisdoel vooruitgegaan, heeft het de buisdoel van het titaniumkoper het internationale belangrijke niveau bereikt, behoren de titanium achterbuis en de naadloze buis van de titaniumlegering ook tot het binnenlandse belangrijke niveau.

2. Ons bedrijf heeft zeven octrooien, die opheffend apparaat voor titaniumbaar zijn, rechtmakend machine voor de verwerking van de titaniumpijp, de machine van de prikboring voor titaniumpijp, werktuigmachine voor titanium en van de titaniumlegering verlengde pijp montageverwerking, horizontale werktuigmachine voor de montageverwerking van de titaniumpijp, van de de pijp de binnenmuur van de titaniumlegering slijpende machine en mobiel opheffend apparaat voor grote spoorweguitrusting.

3. Ons bedrijf heeft groot die materiaal meer dan 30, in diep gatenworkshop wordt gebruikt, machinaal bewerkend workshop, de workshop van het buisdoel en kwaliteitsafdeling.

4. Het eerste product door ons bedrijf wordt geproduceerd zal door de kwaliteitsafdeling worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het aan de productvereisten alvorens productie voldoet voort te zetten die.

5. Voor klanten die ideeën op tekeningen of bepaalde producten hebben, zal ons bedrijf actief met hen samenwerken mee te delen en te verbeteren. Verzeker de perfectie van producten.

6. Voor klanten die contracten hebben ondertekend, zullen wij geschikt om de productiestatus van producten op te volgen om kwaliteit zoveel mogelijk te verzekeren terwijl het voltooiing van efficiënt productie en snel.

7. Wij kunnen producten volgens de tekeningen en de eisen van klanten produceren.

8. Wij zijn fabrikanten, fabrikanten. Voorts hebben wij onze eigen fabriek, zodat hebben wij productiecapaciteit op grote schaal. Geef klanten een perfecte ervaring.

 

Technische ondersteuning: Ons bedrijf heeft een technisch team van uitstekende kwaliteit, met één meester en vijf niet-gegradueerden, en samenwerking met het Centrum van de Technologietechniek van de Academie van Peking van Non-ferrometalen. Het specialiseren zich in het grote onderzoek van de de naadloze buisverwerking van de titaniumlegering en ander roterend doel materieel onderzoek. Het bedrijf van de frontlinieplaatsing heeft wordt gespecialiseerd de daadwerkelijke verrichtingservaring van het personeel en het technische onderzoek en ontwikkelingsteampersoneel om een public relationsteam te vormen, om de praktische problemen op te lossen dat.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

De naverkoopdienst: Ons het werkteam en verkoopteam kunnen de snelle en efficiënte naverkoopdienst voor onze producten verlenen die rond de wereld moeten worden verkocht. Onze brievenbus is online 24 uren. Als u om het even welk probleem met de producten hebt ontvangt u, alstublieft ons op tijd contacteren. Wij zullen het dienovereenkomstig in de eerste keer behandelen. Heeft Materieel Co. van het Feitengmetaal, Ltd een speciale kwaliteitscontroleafdeling, die de hoge eisen van het bedrijf voor producten kan verzekeren. Tegelijkertijd, zijn de producten van ons bedrijf rijk aan verscheidenheid, die de tijd kan zeer verkorten. Zo als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons bij uw gemak te contacteren.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

De vervoersdiensten: Onze producten zijn uniform houten gevallen of plastic zakken, kleine doelblok vacuüm verpakking. U kunt verschillende verpakkingsmethodes volgens klantenbehoeften ook kiezen. Wij hebben twee manieren van luchtvervoer en overzees vervoer. Het Verschepen van China, Fedex, DHL, de Post van China en andere logistiekbedrijven zijn onze partners op lange termijn, wat levering aan klanten kan snel, efficiënte en veilige verzekeren.

Ons Team

Het bedrijfteam

 

Naast de voorzitter van de raad, zijn er negen afdelingen in ons bedrijf: algemene manager, Afgevaardigde algemene manager van productie, beheersvertegenwoordiger en bureau, financiënafdeling, Verkoopafdeling, productieafdeling, technische en kwaliteitsafdeling, externe samenwerkingsafdeling en materiaalafdeling. Kies Feiteng-Metaal Materieel Co., Ltd, zult u van onze one-stop dienst genieten, die altijd onze verantwoordelijkheid is.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Aangepaste producten:

Kan Materieel Co. van het Feitengmetaal dat, Ltd producten volgens de tekeningen en de grootte produceren door klanten worden verstrekt. Wij blijven verbeteren om betere producten ontwikkelen en te maken.

De verkoop steunt:

Stem in met uw onderzoek! Wij zouden u ons beste citaat volgens uw vereisten, met lage prijs en hoogte willen verzenden - kwaliteit om u het beste plezier te geven.

Steun aan productieafdeling:

Wanneer wij uw producttekeningen ontvangen, zullen wij zullen eerst de tekeningen met ons technisch personeel analyseren en bespreken. Als de tekeningen niet duidelijk of onzeker zijn, zullen wij u onmiddellijk contacteren. Zorg ervoor om de producten te produceren die het best aan uw vereisten voldoen. Heeft het technische team van ons bedrijf rijke ervaring in doelmaterialen, vervaardigend betere producten.

Steun aan externe samenwerkingsafdeling:

Wij controleren regelmatig partnerbedrijven, die rendabele partners en bedrijven zoeken. Om de hoogste voordelen voor het bedrijf en de klanten te brengen.

Steun aan technische kwaliteitsafdeling:

Wij kunnen steun in steekproef het testen, product het eerste stuk testen, productaanpassing, productanalyse, productontwikkeling en andere aspecten verlenen. Door onze uitvoerige inspectiemethodes, omvat onze kwaliteitscontrole metaal en legeringsmaterialen, gewicht, verlenging, samenpersende sterkte, enz. Wij hebben spectrometers. Wij kunnen het ultrasone testen doen. Onze ervaren kwaliteitsborging het team om het even welke kwaliteit tijdens productie of voorafgaand aan verzending kan controleren om ervoor te zorgen dat onze klanten slechts de kwaliteit zullen worden en niet probleem zullen tegenkomen.

Steun aan materiaalafdeling:

Wij zullen het gebruik van materiaal elke dag controleren om ervoor te zorgen dat de productieplanning niet door materiaalproblemen zal beïnvloed worden. Handhaaf het materiaal regelmatig, reparatie en werk op tijd het beschadigde materiaal bij.

Steun voor het bureau:

Wij leiden de documenten van het bedrijf en de diverse kwalificatiecertificaten en werken met de financiële afdeling samen om het verschaffen van de arbeidsveiligheid en het welzijn van de werknemers van het bedrijf te verzekeren. Zorg ervoor dat de werknemers in een comfortabel milieu werken om het werkefficiency te verbeteren.

Steun om afdeling te financieren:

Wij verrichten dagelijkse financiële regeling en salarisbetaling. Zorg ervoor dat er geen verwarring in de financiële stroom van het bedrijf is, behandelen om het even welke financiële kwesties tijdig, verbeteren efficiency voor klanten en werknemers.

Steun aan internationale handelsafdeling:

De onderzoeken uit de hele wereld zijn welkom! Wij zouden u ons beste citaat volgens uw vereisten, met lage prijs en hoogte willen verzenden - kwaliteit om u het beste plezier te geven. Onze brievenbus en website 24h online, zullen wij de eerste keer om op om het even welke informatie ontvangen te antwoorden u.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Wij verstrekken vaak beroepsopleiding voor onze werknemers. De veiligheid van arbeiders is de belangrijkste kwestie voor ons. Wij zullen veiligheidsonderwijs en oefening voor fabrieksarbeiders elke maand leiden, dat productieefficiency kunnen beter verbeteren en de veiligheid van arbeiders verzekeren. Alvorens de arbeiders het werk beginnen, zal het bedrijf verzekering voor hen kopen om hun veiligheid en belangen te verzekeren. Wij organiseren ook vaak personeelsgroepen en dinerpartijen om communicatie en groepswerkvoorlichting onder alle afdelingen te verbeteren. Terwijl het ontspannen, kan het het enthousiasme van het bedrijfteam bevorderen.

 

China Baoji Feiteng Metal Materials Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Laat een bericht achter