aangepaste het Titaniumdelen GB/T19001 van de Lage dichtheidsklep

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumdelen
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017 Norm ASTM B348
Vervoerpakket houten geval Modelleer nr. De Delen van de titaniumlegering
Materiaal Titaniumlegering Rang Gr12
Hoog licht

Het Titaniumdelen van de lage Dichtheidsklep

,

Delen GBT 19001 van het kleptitanium

,

De aangepaste Delen van het Kleptitanium

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Titaniumdelen Gr12 ASTM B348 de Delentekeningen van de Titaniumlegering om het privé het bestel- Deel van vavle aan te passen

Naam

Titaniumdelen

Rang

Gr12

Norm

ASTM B348
Materiaal De Delen van de titaniumlegering

Vervoerpakket

Houten geval

Haven van levering

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

 

Het titanium is een wijd gebruikt metaal, wegens zijn lichtgewicht, hogere sterkte dan aluminiumlegering, kan een hogere sterkte dan aluminium bij op hoge temperatuur handhaven en door de luchtvaartindustrie hoogst getaxeerd. Het titanium heeft een brede waaier van gebruik in de militaire industrie. Atoomonderzeeërs, vleugelbootboten, anti-tank raketten, raketlanceerinrichtingen, kogelvrije vesten, enz. In de luchtvaartindustrie, de burgerlijke vliegtuigen, de strategische raketmotoren, ruimtevaartuig de satellietantennes en andere hopen van titanium. In zeewater, heeft het titanium onvergelijkelijke corrosieweerstand, vooral de corrosie van de hoge snelheidserosie van zeewater. Momenteel, hebben vele landen een verscheidenheid van geavanceerd materiaal met duikvermogen, onderzees, onderzees van het titaniumlaboratorium ontwikkeld om Marien onderzoek uit te voeren. Bovendien worden het titaniummateriaal en de apparaten wijd gebruikt in kustkrachtcentrales, zeeolieproductiemateriaal, zeewaterontzilting, Mariene chemische productie en zeecultuur. Hebben de lichtgewicht, met hoge weerstand eigenschappen van het titanium lang op de radar van autofabrikanten. Met de verbetering van medische technologie, is de metaalinplanting in menselijk lichaam een zeer gemeenschappelijke chirurgische verrichting. wegens de zwakke verwerpingsreactie van titaniummetaal met menselijk weefsel, wordt het wijd gebruikt in kunstmatige beenderen, kunstmatige verbindingen, kunsttanden en andere menselijke implants.

 

De delen van de titaniumlegering hebben goede mechanische eigenschappen wegens lage dichtheid en hoge titanium-specifieke sterkte. Zo kan het gewicht in een metaalmateriaal dragen. De hitte en de corrosieweerstand zijn vrij sterk, kunnen delen op hoge temperatuur doen. De hier getoonde producten worden vervaardigd volgens de tekeningen en de behoeften van specifieke klanten en wijzen op het type van productiecapaciteit van Feiteng. Het bedrijf kan volgens de tekeningen en de gegevens worden voltooid door klanten, na verscheidene controles, zo perfect worden verstrekt mogelijk om de producten dat van de klantentevredenheid te produceren. Het bedrijf volgens de grootte van klant heeft strikt het smeden nodig. Breng aangewezen veranderingen volgens klantenvereisten aan. Momenteel, wordt de titaniumlegering wijd gebruikt in chemisch materiaal, militaire ondernemingen, vliegtuigen, schepen en andere delen van de verbinding.

 

 

Belangrijk voordeel van titaniumdelen

1, Lage dichtheid, goede rekbaarheid

2, het kunnen volgens de tekeningen worden aangepast door klanten worden vereist die

3, corrosieweerstand

4, hittebestendigheid

5, Lage temperatuurweerstand