OEM Gr12 ASTM B348 de Legeringsdelen van het Kleptitanium

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumdelen
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Norm ASTM B348 Materiaal Titaniumlegering
Rang Gr12 Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelleer nr. De Delen van de titaniumlegering Vervoerpakket houten geval
Toepassing Industrieel Materiaal De dienst Aangepaste OEM
Grootte Aangepaste Grootte
Hoog licht

De Delen van de het Titaniumklep van ASTM B348

,

OEM Gr12 de Delen van de Titaniumklep

,

GBT19001 de Delen van de titaniumlegering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Titaniumdelen Gr12 ASTM B348 de Delentekeningen van de Titaniumlegering om het privé het bestel- Deel van vavle aan te passen

Naam

Titaniumdelen

Rang

Gr12

Norm

ASTM B348
Materiaal De Delen van de titaniumlegering

Vervoerpakket

Houten geval

Haven van levering

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

 

Het titanium heeft een metaalglans en een rekbaarheid. Het titanium wordt gekenmerkt door zijn lage dichtheid, hoog mechanisch sterkte en gemak van verwerking. De plasticiteit van titanium hangt grotendeels van zijn zuiverheid af. Zuiverder het titanium, is het meer plastiek het. Goede die corrosieweerstand, niet door de atmosfeer en het zeewater wordt beïnvloed. Bij kamertemperatuur, zal het niet aangetast worden door zoutzuur onder 7%, zwavelzuur onder 5%, salpeterzuur, aqua regia of zal alkalioplossing verdunnen; Slechts kan het fluorwaterstofzuur, geconcentreerd zoutzuur, geconcentreerd zwavelzuur op het handelen. De aanwezigheid van onzuiverheden in titanium beïnvloedt zeer zijn mechanische eigenschappen, vooral kunnen de tussenliggende onzuiverheden (zuurstof, stikstof, koolstof) de sterkte van titanium zeer verbeteren en beduidend zijn plasticiteit verminderen. De goede mechanische eigenschappen van titanium als structureel materiaal worden bereikt door de aangewezen onzuiverheidsinhoud strikt te controleren en het legeren elementen toe te voegen.

 

De eigenschappen van titanium zijn nauw verwant aan temperatuur, de morfologie en zuiverheid. Het dichte titanium is vrij stabiel van aard, maar het poedertitanium kan zelfontbranding in lucht veroorzaken. De aanwezigheid van onzuiverheden in titanium beïnvloedt beduidend de fysieke, chemische, mechanische eigenschappen en de corrosieweerstand van titanium. In het bijzonder, kunnen sommige tussenliggende onzuiverheden het kristalrooster van titanium vervormen en diverse eigenschappen van titanium beïnvloeden. Bij kamertemperatuur, is de chemische activiteit van titanium zeer klein en kan met een paar substanties zoals fluorwaterstofzuur reageren, maar wanneer de temperatuurverhogingen, de activiteit van titanium snel, vooral bij op hoge temperatuur stijgt, kan het titanium hevig met vele substanties reageren. Het uitsmeltingsproces van titanium wordt over het algemeen uitgevoerd bij een bovengenoemde 800℃ op hoge temperatuur, zodat moet het in een vacuüm of onder de bescherming van een inerte atmosfeer worden geopereerd.

 

Het titanium is een wijd gebruikt metaal, wegens zijn lichtgewicht, hogere sterkte dan aluminiumlegering, kan een hogere sterkte dan aluminium bij op hoge temperatuur handhaven en door de luchtvaartindustrie hoogst getaxeerd. Het titanium heeft een brede waaier van gebruik in de militaire industrie. Atoomonderzeeërs, vleugelbootboten, anti-tank raketten, raketlanceerinrichtingen, kogelvrije vesten, enz. In de luchtvaartindustrie, de burgerlijke vliegtuigen, de strategische raketmotoren, ruimtevaartuig de satellietantennes en andere hopen van titanium. In zeewater, heeft het titanium onvergelijkelijke corrosieweerstand, vooral de corrosie van de hoge snelheidserosie van zeewater. Momenteel, hebben vele landen een verscheidenheid van geavanceerd materiaal met duikvermogen, onderzees, onderzees van het titaniumlaboratorium ontwikkeld om Marien onderzoek uit te voeren. Bovendien worden het titaniummateriaal en de apparaten wijd gebruikt in kustkrachtcentrales, zeeolieproductiemateriaal, zeewaterontzilting, Mariene chemische productie en zeecultuur. Hebben de lichtgewicht, met hoge weerstand eigenschappen van het titanium lang op de radar van autofabrikanten. Met de verbetering van medische technologie, is de metaalinplanting in menselijk lichaam een zeer gemeenschappelijke chirurgische verrichting. wegens de zwakke verwerpingsreactie van titaniummetaal met menselijk weefsel, wordt het wijd gebruikt in kunstmatige beenderen, kunstmatige verbindingen, kunsttanden en andere menselijke implants.

 

De delen van de titaniumlegering hebben goede mechanische eigenschappen wegens lage dichtheid en hoge titanium-specifieke sterkte. Zo kan het gewicht in een metaalmateriaal dragen. De hitte en de corrosieweerstand zijn vrij sterk, kunnen delen op hoge temperatuur doen. De hier getoonde producten worden vervaardigd volgens de tekeningen en de behoeften van specifieke klanten en wijzen op het type van productiecapaciteit van Feiteng. Het bedrijf kan volgens de tekeningen en de gegevens worden voltooid door klanten, na verscheidene controles, zo perfect worden verstrekt mogelijk om de producten dat van de klantentevredenheid te produceren. Het bedrijf volgens de grootte van klant heeft strikt het smeden nodig. Breng aangewezen veranderingen volgens klantenvereisten aan. Momenteel, wordt de titaniumlegering wijd gebruikt in chemisch materiaal, militaire ondernemingen, vliegtuigen, schepen en andere delen van de verbinding.

 

 

Belangrijk voordeel van titaniumdelen

1, Lage dichtheid, goede rekbaarheid

2, het kunnen volgens de tekeningen worden aangepast door klanten worden vereist die

3, corrosieweerstand

4, hittebestendigheid

5, Lage temperatuurweerstand