OEM Lichtgewicht de Schachtkoker van het Douanetitanium

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Schachtkoker
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Grootte Aangepaste Grootte, Technische Tekening, als Tekeningen van de Klant Materiaal Titanium
Puntnaam Schachtkoker De dienst Aangepaste OEM
Rang Gr2 Toepassing Industrieel Materiaal, Autodeel, Autovervangstukken, het Materiaal van Cameracomponenten
Naam Schachtkoker Verpakking houten geval
Haven van levering Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven
Hoog licht

OEM Gr2 de Koker van de Titaniumschacht

,

De lichtgewichtkoker van de Titaniumschacht

,

De dragende struik van het douanetitanium

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Aangepast de Delentitanium van de schachtkoker Gr2 ASTM B381 CustomTtitanium

 
Oorsprong

Baoji, Shaanxi, China

Aangepast Aangepast
Certificatie GB/T19001-2016 idt ISO9001: 2015 GJB9001C-2017

Haven van levering

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Rang

Gr2

 

Het titanium is een wijd gebruikt metaal, wegens zijn lichtgewicht, hogere sterkte dan aluminiumlegering, kan een hogere sterkte dan aluminium bij op hoge temperatuur handhaven en door de luchtvaartindustrie hoogst getaxeerd. Het titanium heeft een brede waaier van gebruik in de militaire industrie. Atoomonderzeeërs, vleugelbootboten, anti-tank raketten, raketlanceerinrichtingen, kogelvrije vesten, enz. In de luchtvaartindustrie, de burgerlijke vliegtuigen, de strategische raketmotoren, ruimtevaartuig de satellietantennes en andere hopen van titanium. In zeewater, heeft het titanium onvergelijkelijke corrosieweerstand, vooral de corrosie van de hoge snelheidserosie van zeewater. Momenteel, hebben vele landen een verscheidenheid van geavanceerd materiaal met duikvermogen, onderzees, onderzees van het titaniumlaboratorium ontwikkeld om Marien onderzoek uit te voeren. Bovendien worden het titaniummateriaal en de apparaten wijd gebruikt in kustkrachtcentrales, zeeolieproductiemateriaal, zeewaterontzilting, Mariene chemische productie en zeecultuur. Hebben de lichtgewicht, met hoge weerstand eigenschappen van het titanium lang op de radar van autofabrikanten. Met de verbetering van medische technologie, is de metaalinplanting in menselijk lichaam een zeer gemeenschappelijke chirurgische verrichting. wegens de zwakke verwerpingsreactie van titaniummetaal met menselijk weefsel, wordt het wijd gebruikt in kunstmatige beenderen, kunstmatige verbindingen, kunsttanden en andere menselijke implants.

 

De schachtkoker is een cilindrisch mechanisch gedeelte op de roterende schacht, en is een integraal onderdeel van het glijden het dragen. In het algemeen, keuren de schachtkoker en de dragende zetel interferentiepasvorm goed, en de schacht wordt gebruikt voor ontruiming aanpassing.
De schachtkoker verwijst naar de koker op de propellerschacht of strenge schacht. Het lager is een component die de coëfficiënt van de ladingswrijving tijdens mechanische transmissie bevestigen en kan verminderen.
De gelijkenis tussen askoker en het dragen is dat beiden de lading van de schacht dragen.
Het verschil tussen twee is dat de schachtkoker een integrale structuur is, en de omwenteling is de relatieve beweging tussen de schacht en de schachtkoker; Het lager is verdeeld type, en de relatieve beweging van de binnen en buitenringen van het lager zelf wordt geroteerd. Maar in wezen, is de schachtkoker eigenlijk een soort het glijden het dragen.
De dragende struik is gelijkwaardig aan de buitenring van het glijden het dragen, is de schachtkoker integraal, en de relatieve schacht beweegt zich, terwijl de dragende struik gedeeltelijk is, en de relatieve schacht wordt geroteerd.
De schachtkoker verwijst naar de koker op de propellerschacht of strenge schacht. Het lager is een component om de coëfficiënt van de ladingswrijving tijdens mechanische transmissie te bevestigen en te verminderen.

 

 

Voordelen:

1. Lage dichtheid en met hoge weerstand
2. Aangepast die volgens de tekeningen door klanten worden vereist
3. Sterke corrosieweerstand
4. Sterke hittebestendigheid
5. Lage temperatuurweerstand
6. Hittebestendigheid