Gr5 3*800*1200mm Hete Platen van het Smeedstuk Rolling Titanium

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015; GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumplaat
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Brand name Feiteng Modelaantal Titaniumplaat
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015; GJB9001C-2017 Rang Titanium Gr5
Grootte 2*800*1200 Specificatie ASTM B265
Plaats van oorsprong Baoji, Shaanxi, China
Hoog licht

1200mm de Hete Platen van het Smeedstuktitanium

,

800mm de Hete Platen van het Smeedstuktitanium

,

Gr5 3mm Titaniumblad

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Blad van het het Titaniumgr5 3*800*1200 ASTM B265 Titanium van de titaniumplaat

 Puntnaam  Titaniumplaat
 Verpakking  Douane
 Norm  ASTM B265
 Rang  Gr5
 Haven van plaats  Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

De eigenschappen van titanium zijn nauw verwant aan temperatuur en zuiverheid. Het dichte titanium is vrij stabiel van aard, maar het poedertitanium kan zelfontbranding in lucht veroorzaken. De aanwezigheid van onzuiverheden in titanium beïnvloedt beduidend de fysieke, chemische, mechanische eigenschappen en de corrosieweerstand van titanium. In het bijzonder, kunnen sommige tussenliggende onzuiverheden het kristalrooster van titanium vervormen en diverse eigenschappen van titanium beïnvloeden. Bij kamertemperatuur, is de chemische activiteit van titanium zeer klein en kan met een paar substanties zoals fluorwaterstofzuur reageren, maar wanneer de temperatuurverhogingen, de activiteit van titanium snel, vooral bij op hoge temperatuur stijgt, kan het titanium hevig met vele substanties reageren. Het uitsmeltingsproces van titanium wordt over het algemeen uitgevoerd bij een bovengenoemde 800℃ op hoge temperatuur, zodat moet het in een vacuüm of onder de bescherming van een inerte atmosfeer worden geopereerd.

Titaniumplaat productieproces

Heet smeedstuk: Smeedstuk van een metaal boven de herkristallisatietemperatuur.

Het hete rollen: een proces om bij temperaturen te rollen hoger dan herkristallisatie.

Het koude rollen: het rollen proces waarin de plastic misvormingstemperatuur lager is dan de terugwinningstemperatuur.

Het ontharden: Thermische behandeling van een metaal door langzaam het verwarmen van het aan een bepaalde temperatuur, het te houden voor een voldoende tijd, en dan het te koelen aan een geschikt tarief.

Het inleggen: om de oxydefilms op de metaaloppervlakte te verwijderen door de delen in een waterige oplossing zoals zwavelzuur onder te dompelen. Het is voorbehandeling of middenbehandeling van het galvaniseren, email, rollende, en andere processen.

 

De kenmerken van de titaniumplaat:

1. De titaniumplaat is de oppervlakte van de oxydefilm is gelijkwaardig aan een goede slijtvaste agent van de haarscheiding, het gebruik van titaniumplaat om de scheidingsagent te redden, zodat de plaat gemakkelijk is te pellen, om het proces van voorbehandeling van de plaat te vermijden, is de titaniumplaat dan koperplaat half licht.

2. De levensduur van titaniumtype plaat is meer dan 3 keer dat van kopertype plaat, die 10 tot 20 jaar afhankelijk van de exploitatievoorwaarden kan bereiken.

3. Het elektrolytische die koper door titaniumplaat heeft wordt voorbereid compacte kristalstructuur, vlotte oppervlakte en uitstekende kwaliteit.

4. Omdat de titaniumplaat niet om met het scheiden van agent te hoeven worden met een laag bedekt, kan het de verontreiniging van koperelektrolyt vermijden.

5. Stijging de productiecapaciteit en vermindert productiekost van elektrolytisch koper, om betere economische voordelen te hebben.