OEM Gr1 1M*2M Hot Rolling 2mm Titaniumblad

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015; GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumplaat
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Brand name Feiteng Modelaantal Titaniumplaat
Plaats van oorsprong Baoji, Shaanxi, China Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015; GJB9001C-2017
Grootte 2*1000*2000 Specificatie ASTM B265
Rang Titanium Gr1
Hoog licht

Hete Rolling 2mm Titaniumblad

,

1M*2M 2mm titaniumblad

,

OEM Gr1 titaniumblad 2mm

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Blad van het het Titaniumgr1 2*1000*2000 ASTM B265 Titanium van de titaniumplaat

 Puntnaam  Titaniumplaat
 Verpakking  Douane
 Norm  ASTM B265
 Rang  Gr1
 Haven van plaats  Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Het titanium is een wijd gebruikt metaal, wegens zijn lichtgewicht, hogere sterkte dan aluminiumlegering, kan een hogere sterkte dan aluminium bij op hoge temperatuur handhaven en door de luchtvaartindustrie hoogst getaxeerd. Het titanium heeft een brede waaier van gebruik in de militaire industrie. Atoomonderzeeërs, vleugelbootboten, anti-tank raketten, raketlanceerinrichtingen, kogelvrije vesten, enz. In de luchtvaartindustrie, de burgerlijke vliegtuigen, de strategische raketmotoren, ruimtevaartuig de satellietantennes en andere hopen van titanium. In zeewater, heeft het titanium onvergelijkelijke corrosieweerstand, vooral de corrosie van de hoge snelheidserosie van zeewater. Momenteel, hebben vele landen een verscheidenheid van geavanceerd materiaal met duikvermogen, onderzees, onderzees van het titaniumlaboratorium ontwikkeld om Marien onderzoek uit te voeren.

Titaniumplaat productieproces

Heet smeedstuk: Smeedstuk van een metaal boven de herkristallisatietemperatuur.

Het hete rollen: een proces om bij temperaturen te rollen hoger dan herkristallisatie.

Het koude rollen: het rollen proces waarin de plastic misvormingstemperatuur lager is dan de terugwinningstemperatuur.

Het ontharden: Thermische behandeling van een metaal door langzaam het verwarmen van het aan een bepaalde temperatuur, het te houden voor een voldoende tijd, en dan het te koelen aan een geschikt tarief.

Het inleggen: om de oxydefilms op de metaaloppervlakte te verwijderen door de delen in een waterige oplossing zoals zwavelzuur onder te dompelen. Het is voorbehandeling of middenbehandeling van het galvaniseren, email, rollende, en andere processen.

 

De kenmerken van de titaniumplaat:

1. De titaniumplaat is de oppervlakte van de oxydefilm is gelijkwaardig aan een goede slijtvaste agent van de haarscheiding, het gebruik van titaniumplaat om de scheidingsagent te redden, zodat de plaat gemakkelijk is te pellen, om het proces van voorbehandeling van de plaat te vermijden, is de titaniumplaat dan koperplaat half licht.

2. De levensduur van titaniumtype plaat is meer dan 3 keer dat van kopertype plaat, die 10 tot 20 jaar afhankelijk van de exploitatievoorwaarden kan bereiken.

3. Het elektrolytische die koper door titaniumplaat heeft wordt voorbereid compacte kristalstructuur, vlotte oppervlakte en uitstekende kwaliteit.

4. Omdat de titaniumplaat niet om met het scheiden van agent te hoeven worden met een laag bedekt, kan het de verontreiniging van koperelektrolyt vermijden.

5. Stijging de productiecapaciteit en vermindert productiekost van elektrolytisch koper, om betere economische voordelen te hebben.