Gr2 ASTM B348-06 een Zuivere het Titaniumbar van 62OD*105

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumbars
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Toepassing Industrieel, Medisch, uitlaathanger, chemisch product, Condensator Voordeel de lichte kwaliteit, versterkt Anticorrossive, Corrosieweerstand, hoog zuur en basisweerstand
Pakket Houten geval Naam Titaniumbars
Grootte φ62*105 Rang Gr2
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015; GJB9001C-2017 Plaats Baoji, Shaanxi, China
Specificatie ASTM B348
Hoog licht

Gr2 105mm Zuivere Titaniumbar

,

ASTM B348 06 Zuivere Titaniumbar

,

62OD titaniumstaaf

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Titaniumbars Gr2 ASTM B348-06 een Zuiver Titanium van 62OD*105

Naam

 Titaniumbars

Rang

 Gr2

Vervoerpakket

 Houten geval

Oorsprong

 Baoji, Shaanxi, China

Haven van levering

 Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Vorm  Ronde

 

De titaniumbar heeft lasbaarheid en corrosieweerstand met hoge weerstand, goede. Zij worden gewoonlijk gebruikt als hittebestendige en corrosiebestendige materialen. De titaniumlegeringen worden wijd gebruikt op diverse gebieden wegens hun hoge specifieke sterkte, goede corrosieweerstand en goede hittebestendigheid. Sinds 1948, heeft de vraag van de luchtvaartindustrie de titaniumindustrie met ongeveer 8% per jaar verhoogd. Momenteel, heeft de jaarlijkse output van internationale de verwerkingsmaterialen van de titaniumlegering 4 miljoen ton bereikt. Het titanium wordt hoofdzakelijk gebruikt in de delen van de vliegtuigmotorcompressor, raket, raket en hoge snelheidsvliegtuigenlay-outdelen. Door het midden van de jaren '60, zijn het titanium en zijn legeringen de gebruikte in het algemeen industrieën zoals elektrolyse, krachtcentralecondensatoren, raffinaderij en ontziltingsverwarmers, en elektroden in het materiaal van de milieuvervuilingcontrole geweest. Het titanium en zijn legeringen zijn corrosiebestendig geworden.
De titaniumlegering is een nieuw belangrijk die lay-outmateriaal in de ruimtevaartindustrie wordt gebruikt. Zijn soortelijk gewicht, sterkte en de diensttemperatuur is tussen aluminium en staal, maar met hogere specifieke sterkte en de uitstekende weerstand van de zeewatercorrosie en ultra-low temperatuurfunctie. De hoeveelheid titaniumlegering in aeromotor gewoonlijk wordt gebruikt geeft van 20% rekenschap aan 30% van het totale gewicht van titaniumlegering die. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de productie van compressordelen, zoals titaniumventilator, compressorplaat en blad, gietende shell van de titaniumcompressor, middenshell, die blok etc. draagt. Het ruimtevaartuig wordt hoofdzakelijk gemaakt van titaniumlegering met hoge specifieke sterkte, corrosieweerstand en lage temperatuurweerstand. Het veroorzaakt etc. allerlei drukvaten, brandstoftanks, bevestigingsmiddelen, instrumentenbanden, kaders, raketshells. De kunstmatige aardesatellieten, maanmodule, bemanden ruimtevaartuig en de ruimteveren zijn ook gelast met titaniumplaten.

 


1. Geschikte behandeling.
2. Sterke corrosieweerstand.
3, Kleine vloeibare weerstand
4. Hoge mechanische sterkte