Feitenggr2 105OD*170L Titanium om Rod High Strength

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumbar
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China Merknaam Feiteng
Specifitication ASTM B348-06 a Rang Titanium Gr2
Modelnummer Titaniumbar Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 MANAGEMENT SYSTEM CNAS C034-M
Techniek Gesmeed en Gerold Verpakking Houten geval
Hoog licht

170L titanium om Staaf

,

Feitenggr2 Titanium om Staaf

,

105OD titanium Rod High Strength

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Titanium Gr2 ASTM B348-06 van de titaniumbar een Gesmeed Gerold Opgepoetst Bar105od*170l Titanium om Staaf

Het titanium is een belangrijk structureel die metaal in de jaren '50 wordt ontwikkeld. De titaniumlegering is wijd gebruikt op diverse gebieden wegens zijn hoge specifieke sterkte, goede corrosieweerstand en goede hittebestendigheid. Vele landen in de wereld hebben het belang van de materialen van de titaniumlegering, de bestudeerde en ontwikkelde materialen van de titaniumlegering, en toegepaste klassenb elementen in de periodieke lijst van IV elementen in de praktijk erkend. Het is een soort vuurvast metaal met het verschijnen van staal en het smeltpunt van 1672 ℃.
α de legering bevat een bepaalde hoeveelheid elementen. Α de fase is stabiel, hoofdzakelijk van de evenwichtsstaat. α faseer samenstelling, α de legering klein soortelijk gewicht, goede hittesterkte, goede lasbaarheid en goede corrosieweerstand heeft. Het nadeel is lage kamertemperatuursterkte, gewoonlijk gebruikt zoals hittebestendige en corrosiebestendige materialen.
1: de chemische samenstelling van titanium en van de titaniumlegering bars zou aan de vereisten van GB/T 3620,1 moeten voldoen. Wanneer de herhaalde tests worden vereist, zou de toelaatbare afwijking van chemische samenstelling aan de vereisten van GB/T 3620,2 moeten voldoen.
2: de diameter of de lengte van de warmgewalste staalbar en zijn toelaatbare afwijking zou aan de vereisten van Lijst 1 moeten voldoen.
3: na het hete werken, zou de toelaatbare afwijking van de diameter van koudgetrokken bar aan de vereisten van Lijst 2 moeten voldoen opgepoetste (het malen) rollen en koude bar die rollen.
4: de rondheid van de opgepoetste bar na het hete werken zou niet groter moeten zijn dan de helft van zijn dimensionale tolerantie.

 

Is het metaal dat materieel Co. van Baojifeiteng, Ltd een fabrikant in Baoji, Shaanxi-Provincie wordt gevestigd. Daarom kunt u om het even welk titanium, titaniumlegering en andere non-ferrometaalproducten aanpassen. U kunt ons de blauwdruk geven, en dan zullen wij het volgens de blauwdruk maken. De prijs en levertijd kan met ons worden besproken. Wij zullen u de beste korting en de beste tijd van levering aanbieden. Wij gebruiken gewoonlijk houten gevallen, maar wij kunnen de verpakking volgens uw vereisten veranderen. Als u meer details zou willen kennen, te versturen gelieve ons met de elektronische post.

 

Product Titaniumbar
Rang Gr2
Grootte φ105*170
Verpakking Houten geval
Haven van levering Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven