133OD*125ID*2940L de Doelstellingen van de vacuümdeklaagbuis OEM ODM

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Het doel van de titaniumbuis
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Vacuümverpakking in houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Vorm Buis Rang Gr2
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017 Verpakking Vacuümverpakking in houten geval
Kleur Glans met grijze of donkere grijze metaalglans Norm ASTM B861-06 a
Plaats van oorsprong Baoji, Shaanxi, China Toepassing Elektronische halfgeleider, displayer, enz.
Hoog licht

2940L buisdoelstellingen ODM

,

125ID buisdoelstellingen OEM

,

133OD het doel van de vacuümdeklaagbuis

Laat een bericht achter
Productomschrijving

133OD*125ID*2940L omvat van het de Buisdoel van het Flenstitanium het Titanium Gr2 ASTM B861-06 de Doel Materiële Vacuümdeklaag

Naam Het doel van de titaniumbuis
Norm

ASTM B861-06 a

Vervoerpakket

Vacuümverpakking in houten geval

Oorsprong

Baoji, Shaanxi, China

De haven van levert

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Grootte φ133*φ125*2940 (omvat flens)

 

De ontwikkelingstendens van de technologie van het buisdoel is nauw verwant aan de ontwikkelingstendens van dunne filmtechnologie in verwerkende bedrijven. De vacuümdeklaagtechnologie is over het algemeen verdeeld in twee categorieën: de technologie fysieke van het dampdeposito (PVD) en van het chemische dampdeposito (CVD) technologie.
De fysieke technologie van het dampdeposito verwijst naar het gebruik van een verscheidenheid van fysieke die methodes vacu5um voorwaarden, de platerenmaterialen in atomen, molecules worden of in ionen worden gescheiden gelaten verdampen die, direct op de oppervlakte van de matrijsmethode worden gedeponeerd. De voorbereiding van harde reactieve films wordt meestal gemaakt door de fysieke methode van het dampdeposito. Het gebruikt sommige fysische procédés, zoals thermische verdamping van substanties of het sputteren van atomen op de oppervlakte van substanties wanneer gebombardeerd door ionen, om het controleerbare overdrachtproces van atomen van het bronmateriaal aan de film te realiseren. De fysieke technologie van het dampdeposito heeft de voordelen van goede film/basiskracht plakkend, eenvormig en de compacte film, controleerbare filmdikte, brede doelmaterialen, brede sputterende waaier, dikke film kan worden gedeponeerd, kan de stabiele legeringsfilm voorbereide en goede herhaalbaarheid zijn. Tegelijkertijd, kan de fysieke technologie van het dampdeposito als definitieve verwerkingstechnologie voor HSS en gecementeerde carbide thin-film hulpmiddelen worden gebruikt omdat de verwerkingstemperatuur onder 500℃ kan worden gecontroleerd. Omdat de scherpe prestaties van scherpe hulpmiddelen zeer kunnen worden verbeterd door het fysieke proces van het dampdeposito te gebruiken, terwijl het ontwikkelen van hoge prestaties en hoog betrouwbaarheidsmateriaal, wordt zijn toepassingsgebied uitgebreid, vooral in hoge snelheidsstaal, harde legering en ceramische hulpmiddelen voor meer diepgaand onderzoek.
De technologie van het chemische dampdeposito is het elementaire gas die een een membraanelement of basis van de samenstellingslevering, met de hulp van de gasfase of het substraat op de oppervlakte van een chemische reactie, op de het metaal of de samenstellingsfilm van de matrijsmethode van het maken, hoofdzakelijk met inbegrip van het deposito van de luchtdruk chemische damp, het deposito van de lage druk bevatten chemische damp en heeft zowel eigenschappen van het deposito van de het plasma chemische damp van CVD als PVD-, enz.

 

 

 

Hoofdvoordelen
Sterkte van de lage dichtheids de hoge specificatie
De aanpassing van het douaneverzoek
Uitstekende corrosieweerstand
Goede hittebestendigheid
Uitstekende lage temperatuurprestaties
Goede thermische eigenschappen
Lage elastische modulus