GBT19001 Grey Tube Targets Magnetron Sputtering-Doel

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Het doel van de titaniumbuis
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Vacuümverpakking in houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Verpakking Vacuümverpakking in houten geval Kleur Glans met grijze of donkere grijze metaalglans
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017 Norm ASTM B861-06 a
Vorm Buis Plaats van oorsprong Baoji, Shaanxi, China
Toepassing Elektronische halfgeleider, displayer, enz. Rang Titanium Gr2
Hoog licht

133mm Grey Tube Targets

,

GBT19001 buisdoelstellingen

,

125mm magnetron sputterend doel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Doeltitanium Gr2 ASTM B861-06 van de titaniumbuis de Doel Materiële Vacuümdeklaag

Naam Het doel van de titaniumbuis
Norm

ASTM B861-06 a

Vervoerpakket

Vacuümverpakking in houten geval

Oorsprong

Baoji, Shaanxi, China

De haven van levert

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Grootte φ133*φ125*2940 (omvat flens)

 

Het materiaal van het deklaagdoel is een het sputteren bron die diverse functionele films op het substraat door magnetron het sputteren multi-boog ionenplateren of andere types van deklaagsysteem in de aangewezen technologische omstandigheden kan vormen. In het kort, is het doel doel het materiële bombarderen door hoge snelheid geladen deeltjes. Wanneer gebruikt in high-energy laserwapens, staan de verschillende machtsdichtheid, de outputgolfvormen en de golflengten van lasers met verschillende doelstellingen in wisselwerking, zullen de verschillende moord en vernietigingsgevolgen worden veroorzaakt. Bijvoorbeeld, verwarmt de sputterende deklaag van het verdampingsmagnetron verdampingsdeklaag, aluminiumfilm, kunnen de Verschillende het doelmaterialen van enz. (zoals aluminium, koper, roestvrij staal, titanium, nikkeldoelstellingen, enz.) worden vervangen om verschillende filmsystemen (zoals super harde, slijtvaste, anticorrosieve legeringsfilm, enz.) te verkrijgen

1) Magnetron het sputteren principe:
Een orthogonal magnetisch veld en een elektrisch veld worden toegevoegd tussen het gesputterde doel (kathode) en anode, en het vereiste inerte gas (gewoonlijk het gas van AR) wordt ingevuld de hoge luchtledige kamer. De permanente magneet vormt een Gaussian magnetisch veld 250-350 op de oppervlakte van het doelmateriaal, dat een orthogonal elektromagnetisch veld met het hoogspannings elektrische veld vormt. Onder de actie van elektrisch veld, hebben de het gasionisatie van AR in positieve ionen en elektronen, het doel en bepaalde negatieve druk, van de actie van het doel van uiterst beïnvloed door magnetisch veld en verhoging van het werk de waarschijnlijkheid van de gasionisatie, vorm een hoogte - het dichtheidsplasma dichtbij de kathode, het ion van AR onder de actie van Lorentz-kracht, snelheid omhoog om aan de doeloppervlakte te vliegen, die doeloppervlakte bombarderen bij een hoge snelheid, de gesputterde atomen op het doel volgt het principe van impulsomzetting en vliegt vanaf de doeloppervlakte met hogere kinetische energie aan het substraat en accumuleert in film. Magnetron het sputteren is over het algemeen verdeeld in twee soorten: Gelijkstroom-sputteren en radiofrequentie sputteren, welk gelijkstroom-het sputteren materiaalprincipe, in het sputteren van metaal, zijn tarief eenvoudig is zijn snel. Het gebruik van rf-het sputteren is uitgebreider, naast het sputteren van geleidende materialen, kan niet geleidende materialen ook sputteren, maar ook kan reactief sputterend oxyde, nitride en carbide en andere samenstellingsmaterialen zijn. Als de frequentie van de radiofrequentie microgolfplasma het sputteren, vandaag wordt, algemeen het gebruikte van de de resonantie (ECR) microgolf van het elektronen het plasma cyclotron sputteren.
2) Type van magnetron sputterend doel:
Materiaal van het metaal het sputterende doel, die materieel, ceramisch sputterend de deklaagmateriaal van de legerings sputterend deklaag, boride ceramische sputterende doelmaterialen, materiaal van het carbide het ceramische sputterende doel, materiaal van het fluoride het ceramische sputterende doel, materialen van het nitride de ceramische sputterende doel, oxyde ceramisch doel, materiaal van het selenide het ceramische sputterende doel, silicide ceramische sputterende doelmaterialen, materiaal van het sulfide het ceramische sputterende doel, materiaal van het telluride het ceramische sputterende doel, Andere ceramische doelstellingen, het Chrome-gesmeerde ceramische doel van het siliciumoxyde met een laag bedekken (Cr-SiO), het doel van het indiumfosfaat (InP), loodarsenide doel (PbAs), indiumarsenide doel (InAs).

 

 

Hoofdvoordelen
Sterkte van de lage dichtheids de hoge specificatie
De aanpassing van het douaneverzoek
Uitstekende corrosieweerstand
Goede hittebestendigheid
Uitstekende lage temperatuurprestaties
Goede thermische eigenschappen
Lage elastische modulus