TA10 het rangastm B381 Titanium belt OD 195mm het Ultrasone Testen

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumring
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
ModelNumble Titaniumring Rang TA10
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017 Merknaam Feiteng
verpakking Woofengeval Specificatie ASTM B381
Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China grootte φ195*φ150*15
Hoog licht

Het Titaniumringen van ASTM B381

,

TA10 de Ringen van het rangtitanium

,

OD 195mm Titaniumringen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Gesmede het Titanium van de het Titaniumverwerking van titaniumringen 他 0 ASTM B381 195OD*150ID*15MM

 

Puntnaam

Titaniumringen

Rang

Gr2

Norm

ASTM B348

Grootte

φ181*φ119*34

Test

Het ultrasone testen

Verpakking

Houten geval

Haven van levering

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Het titanium is een wijd gebruikt metaal, wegens zijn lichtgewicht, hogere sterkte dan aluminiumlegering, kan een hogere sterkte dan aluminium bij op hoge temperatuur handhaven en door de luchtvaartindustrie hoogst getaxeerd. Het titanium heeft een brede waaier van gebruik in de militaire industrie. Atoomonderzeeërs, vleugelbootboten, anti-tank raketten, raketlanceerinrichtingen, kogelvrije vesten, enz. In de luchtvaartindustrie, de burgerlijke vliegtuigen, de strategische raketmotoren, ruimtevaartuig de satellietantennes en andere hopen van titanium.

Slechts kan het fluorwaterstofzuur, geconcentreerd zoutzuur, geconcentreerd zwavelzuur op het handelen. De aanwezigheid van onzuiverheden in titanium beïnvloedt zeer zijn mechanische eigenschappen, vooral kunnen de tussenliggende onzuiverheden (zuurstof, stikstof, koolstof) de sterkte van titanium zeer verbeteren en beduidend zijn plasticiteit verminderen.

Als structureel materiaal, kan de titaniumring goede mechanische eigenschappen verkrijgen door de aangewezen onzuiverheidsinhoud strikt te controleren en legeringselementen toe te voegen. De titaniumring heeft de voordelen van hoge specifieke sterkte, goede mechanische eigenschappen en corrosieweerstand. Het is een ideaal materiaal voor vliegtuigen en motoren. De laatste jaren, met de ontwikkeling van het machinaal bewerken van technologie, zijn de titaniumlegeringen wijd gebruikt in de compressorsectie van de aeromotor, motorkap, uitlaatapparaat en andere structurele delen. Momenteel, zich snel ontwikkelt de titaniumverwerkende industrie. Het niet alleen won de populariteit van de titaniumindustrie met vele uitstekende kwaliteiten, maar ook heeft de uitstekende technologie van de metaal plastic verwerking, die kan worden gebruikt. Onder hen, kunnen de vaardigheden en het materiaal met een lange geschiedenis van ijzer en staal en non-ferrometaalverwerking worden gebruikt en bestudeerd, die maakt kan de plastic verwerkingstechnologie van titanium snel worden verbeterd en worden verbeterd. Het titanium en de titaniumlegeringen worden wijd gebruikt in diepzeeduikboot, icebreaker, vleugelboot, hovercraft, Mijnenveger, propeller, etc. ranselen antenne, zeewaterpijp, condensator, warmtewisselaar, aardoliemateriaal, chemisch materiaal, sportuitrusting, automobiele productie, medische apparatuur, hulpmiddelen. Het gebruikt hoofdzakelijk zijn uitstekende corrosieweerstand, lage dichtheid, geheugen en niet-magnetisch.

 

TA10 het rangastm B381 Titanium belt OD 195mm het Ultrasone Testen 0

Hoofdvoordelen en toepassingen:

1. Lage dichtheid.

2. Hoger dan sterkte.

3. Kleine elastische modulus;

4. Hoge moeheidssterkte, geschikt voor de lente;

5. Lage coëfficiënt van thermische uitbreiding.

6. Goede corrosieweerstand.

8. Goede formability.