Corrosiebestendig het Titaniumafgietsel van ASTM Feiteng

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumafgietsel
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Merknaam Feiteng Modelnummer Titaniumafgietsel
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 MANAGEMENT SYSTEM CNAS C034-M Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Verpakking Houten geval
Hoog licht

Corrosiebestendig Titaniumafgietsel

,

Het Titaniumafgietsel van ASTM Feiteng

,

ASTM-het afgietsel van de titaniumlegering

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Titanium dat van het Titaniumafgietsels van ASTM B367 Gr2 het Titaniummateriaal giet

Naam Titaniumafgietsel
Rang Gr2
Materiaal Titanium
Norm ASTM B367
Verpakking Houten geval
Levering

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

De methode om de inkrimpingstekorten van afgietsels op te lossen is:
(1) de snelle verharding wordt uitgevoerd in de dikke en hete verbindingen van werktuigmachineafgietsels, kunstmatig veroorzakend het basissaldo van temperatuurgebied in alle delen van werktuigmachineafgietsels. Gebruik binnen en buiten koud ijzer, het lokale zand van het de opslagzirconium van de gebruikshitte, chroomijzererts of speciale deklaag.
(2) redelijk procesontwerp. De binnenpoort wordt gevestigd bij de relatieve dunne muur van het werktuigmachineafgietsel. Zodat het vroegst in de dikke muur van de metaal vloeibare verharding eerst, na de verharding van de dunne muur, zodat de basisevenwichtsverharding. Voor werktuigmachineafgietsels met eenvormige muurdikte, veelvoudige binnen worden sprue en de luchtafzet gebruikt. Velen binnen verspreid en gelijk verdeeld sprue, zodat het algemene hittesaldo. De luchtafzet is dun en velen, d.w.z., de uitlaat zijn onbelemmerd en spelen een rol in hittedissipatie.
(3) verander de positie van de binnenpoort
(4) kies grote hitteopslag modelleringsmaterialen, wat voor de productie van anti-wear producten met verloren vorm zeer belangrijk is! Het chroomijzersteenerts om kwartszand en andere kleine hitteopslag van ander zand te vervangen, zal goede resultaten bereiken, gietend microseismic beter!
(5) lage temperatuur het snelle branden, open gietend systeem. Het vloeibare metaal vult gelijk regelmatig de vorm snel, en. Het hangt van de omstandigheden af.
(6) de werktuigmachine het gieten sterkte van kneedbaar ijzer is groot, is de oppervlaktehardheid ≧90, en de starheid van de zanddoos is groot, wat voordelig is om inkrimping en het losmaken te elimineren.
(7) wanneer het stootbord wordt vereist, beweeg eerst het hete stootbord en verlaat de hete verbinding. Als het stootbord op de hete verbinding wordt geplaatst, zal de grootte van het stootbord tot vorm „worden verhoogd verwarmend op hitte“. Doe niet goed, niet alleen los moeilijk krimpen te verwijderen, maar ook veroorzaak geconcentreerde inkrimping, en verlaag het productietarief van het proces.
(8) het gieten schuine standplaatsing en het legeren, beide voordeel. Het elimineren van inkrimpingstekorten van werktuigmachineafgietsels is een complex proces van erkenning en implementatie. Gebaseerd op het principe van „thermisch saldo“, zou de wetenschappelijke analyse op Ju-afgietsel moeten worden gemaakt, zou het redelijke procesplan geformuleerde, geschikte vormende materialen moeten zijn, zouden het bewerken en de correcte verrichting moeten worden geselecteerd en worden gestandaardiseerd. Dan kunnen de inkrimpingstekorten van om het even welke werktuigmachineafgietsels worden opgelost.

 

Eigenschappen

 

1. Lage Dichtheid en Hoge Specificatiesterkte
2. Uitstekende Corrosieweerstand
3. Goede Weerstand tegen Effect van Hitte
4. Uitstekend Lager aan Cryogenics Bezit