Aangepaste Rang 1 Dia 3.0mm de Draad van de Titaniumrol

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumdraad
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Certifaction GB/T19001-2016 idt ISO9001: 2015 GJB9001C-2017 Oorsprong Baoji, Shaanxi, China
Verpakking Houten geval Model Gr1
Grootte φ3.0*L Puntnaam Titaniumdraad
Aangepast Aangepast
Hoog licht

Gr1 Dia 3.0mm de Draad van de Titaniumrol

,

Rang 1 de Draad van de Titaniumrol

,

Aangepaste titanium vlakke draad

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van de het Titaniumlegering van de titaniumdraad Gr1 φ3.0*L van het de Draadtitanium van de het Lassendraad de Draad van de het Titaniumrol

Naam

 Titaniumdraad

Rang  Gr1
Verbinding  Draad
Haven van levering

 Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Het titanium heeft een metaalglans en een rekbaarheid. Het titanium wordt gekenmerkt door zijn lage dichtheid, hoog mechanisch sterkte en gemak van verwerking. De plasticiteit van titanium hangt grotendeels van zijn zuiverheid af. Zuiverder het titanium, is het meer plastiek het. Goede die corrosieweerstand, niet door de atmosfeer en het zeewater wordt beïnvloed. Bij kamertemperatuur, zal het niet aangetast worden door zoutzuur onder 7%, zwavelzuur onder 5%, salpeterzuur, aqua regia of zal alkalioplossing verdunnen; Slechts kan het fluorwaterstofzuur, geconcentreerd zoutzuur, geconcentreerd zwavelzuur op het handelen. De aanwezigheid van onzuiverheden in titanium beïnvloedt zeer zijn mechanische eigenschappen, vooral kunnen de tussenliggende onzuiverheden (zuurstof, stikstof, koolstof) de sterkte van titanium zeer verbeteren en beduidend zijn plasticiteit verminderen. De goede mechanische eigenschappen van titanium als structureel materiaal worden bereikt door de aangewezen onzuiverheidsinhoud strikt te controleren en het legeren elementen toe te voegen.

De eigenschappen van titanium zijn nauw verwant aan temperatuur, de morfologie en zuiverheid. Het dichte titanium is vrij stabiel van aard, maar het poedertitanium kan zelfontbranding in lucht veroorzaken. De aanwezigheid van onzuiverheden in titanium beïnvloedt beduidend de fysieke, chemische, mechanische eigenschappen en de corrosieweerstand van titanium. In het bijzonder, kunnen sommige tussenliggende onzuiverheden het kristalrooster van titanium vervormen en diverse eigenschappen van titanium beïnvloeden. Bij kamertemperatuur, is de chemische activiteit van titanium zeer klein en kan met een paar substanties zoals fluorwaterstofzuur reageren, maar wanneer de temperatuurverhogingen, de activiteit van titanium snel, vooral bij op hoge temperatuur stijgt, kan het titanium hevig met vele substanties reageren. Het uitsmeltingsproces van titanium wordt over het algemeen uitgevoerd bij een bovengenoemde 800℃ op hoge temperatuur, zodat moet het in een vacuüm of onder de bescherming van een inerte atmosfeer worden geopereerd.

In tegenstelling, kan een dunne laag van titaniumcarbide worden gevormd wanneer het carbureren in houtskool onder desoxydatie of decarburization. De hardheid van deze laag is 32OUOMPa, die met de hardheid van titaniumcarbide verenigbaar is. De diepte van de het carbureren laag is ruwweg groter dan dat van de neet het berijden laag in dezelfde omstandigheden. Op de voorwaarde van zuurstofverrijking, moet de zuurstofabsorptie worden in acht genomen om de verhardende diepte te beïnvloeden. Slechts bij zeer dunne laag kan de dikte de gecarboniseerde voldoende de adhesiesterkte van de poedervorm in vacuüm of de atmosfeer van het argonmethaan. In tegenstelling, kan de gas het carbureren agent een bijzonder harde en goed-in entrepot titaniumcarbide vaste vorm gegeven laag vormen. Tegelijkertijd, vormde het verharden zich bij temperaturen tussen 950T: en 10201: is tussen 50fim en. Met de verhoging van laagdikte, wordt de laag van het titaniumcarbide brosser en neigt om t te spellen om koolstofopneming van de laag te vermijden van het titaniumcarbide toe te schrijven aan de decompositie van rethane, zou een gespecificeerde dosis additief met een volumefractie van ongeveer 2% rethane voor gas het carbureren in een inert gas moeten worden gebruikt. De lage oppervlaktehardheid vloeit voort wanneer het methaan met propaanadditieven wordt gecarbureerd. Toen het gas gecarbureerde propaan onder de kracht plakkend van OkPa werd gebruikt, werd de beste slijtageweerstand bereikt, hoewel de dikte van vaste vorm gegeven laag om zeer dun werd gemeten te zijn. De waterstof wordt geabsorbeerd op de voorwaarde van gas het carbureren agent, maar het moet opnieuw tijdens het vacuüm ontharden worden verwijderd.

 

Hoofdvoordelen

  1. Lage Dichtheid en Hoge Specificatiesterkte
  2. De aanpassing van het klantenverzoek
  3. Uitstekende Corrosieweerstand
  4. Goede Weerstand tegen Effect van Hitte
  5. Uitstekend Lager aan Cryogenics Bezit
  6. Goede Thermische Eigenschappen
  7. Lage Modulus van Elasticiteit