OEM ODM de Anticorrosieve Doelstellingen van de Chromiumplaat

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015; GJB9001C-2017
Modelnummer Het doel van de titaniumplaat
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Vacuümverpakking in houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Modelaantal Het doel van de chromiumplaat Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015; GJB9001C-2017
Brand name Feiteng Verpakking Vacuümverpakking in houten geval
Plaats van oorsprong Baoji, Shaanxi, China Grootte 127*458*10
Zuiver Pure>3N5
Hoog licht

De anticorrosieve Doelstellingen van de Chromiumplaat

,

ODM de Doelstellingen van de Chromiumplaat

,

OEM Anticorrosieve Plaatdoelstellingen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Van het het Doelpure>3n5 127*458*10 Chromium van de chromiumplaat het Sputterende Doel

 Puntnaam

 Het doel van de chromiumplaat

 Grootte  127*458*10
 Rang  Pure>3N5
 Verpakking  Vacuümverpakking in houten geval
 Haven van plaats  Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

Ander product

Het Doel van de titaniumbuis
Niobium buisdoel
Gr2 Buisdoel
Naadloze Buis
Titanium Naadloze Buis
titaniumnaadloze buis
ASTM-Buisdoel
Ti-Buisdoel
ITO Tube Target
magnetron sputterend doel
Roterend Doel
ito roterend doel

Het deklaagdoel is een het sputteren bron die diverse functionele films op het substraat door magnetron het sputteren, multi-boog ionenplateren of andere types van deklaagsystemen in de aangewezen technologische omstandigheden vormt. Om het te zetten eenvoudig, is het doelmateriaal het doelmateriaal van hoge snelheid geladen deeltjesbombardement. Wanneer gebruikt in high-energy laserwapens, staan de verschillende machtsdichtheid, de verschillende outputgolfvormen en de verschillende golflengten van laser met verschillende doelstellingen in wisselwerking, zullen de verschillende moord en vernietigingsgevolgen worden veroorzaakt. Bijvoorbeeld, is de verdampingsmagnetron sputterende deklaag verwarmde verdampingsdeklaag, aluminiumfilm, enz.-Verandering kunnen de verschillende doelmaterialen (zoals aluminium, koper, roestvrij staal, titanium, nikkeldoel, enz.), verschillende filmsystemen (zoals super harde, slijtvaste, anticorrosieve legeringsfilm, enz.) krijgen

 

Het chromium (Chromium), chemisch symboolcr, atoomnummer 24, in de periodieke lijst behoort tot groepⅵ B. De elementennaam komt uit het Griekse woord voor „kleur,“ omdat de chromiumsamenstellingen gekleurd zijn. Is het staal grijze metaal het hardste metaal in aard. Het chromium, bij 0,01% in de korst van de aarde, rangschikt zeventiende. Het vrije natuurlijke chromium is uiterst zeldzaam en komt hoofdzakelijk in chromium-lood Oregon voor. In de metallurgische industrie, wordt het chroomijzersteen hoofdzakelijk gebruikt om ferrochroomlegering en chromiummetaal te produceren. Het chromium wordt gebruikt in roestvrij staal, autodelen, hulpmiddelen, band en videoband. Chrome op metaal wordt geplateerd kan roestvrij zijn, ook gekend als Cordometer die, sterk en mooi.
Het chromium kan worden gebruikt om roestvrij staal te maken. De kleur van rood en smaragd komt ook uit chroom. Als belangrijkste metaal in moderne technologie, zijn de staal-nikkel staalzekeringen in verschillende percentages ongelooflijk divers en gevarieerd.
De giftigheid van chromium is verwant met zijn valentiestaat. Het zeswaardige chroom is 100 keer giftiger dan driewaardig chromium, en door het menselijke lichaam gemakkelijk geabsorbeerd en in het lichaam geaccumuleerd. Het driewaardige chromium en het zeswaardige chroom kunnen in elkaar worden omgezet. Het natuurlijke water bevat geen chromium; De gemiddelde concentratie van chromium in zeewater is 0.05ug/L. Lower in drinkwater. Chromium-bevattende ertsverwerking, metaaloppervlaktebehandeling, leer het looien, druk en het verven, enz.
Het chromium is een essentieel spoorelement in menselijk lichaam. Het driewaardige chromium is een gezond element, terwijl het zeswaardige chroom giftig is. De absorptie en de bezettingsgraad van anorganisch chromium door menselijk lichaam zijn zeer laag, minder dan 1%. De bezettingsgraad van het menselijke lichaam van organisch chromium kan 10-25% bereiken. De inhoud van chromium in natuurvoeding is laag en bestaat in de vorm van driewaardig.

 

 

OEM ODM de Anticorrosieve Doelstellingen van de Chromiumplaat 0

 

Eigenschappen

1. Lage dichtheid en met hoge weerstand
2. Aangepast die volgens de tekeningen door klanten worden vereist
3. Sterke corrosieweerstand
4. Sterke hittebestendigheid
5. Lage temperatuurweerstand
6. Hittebestendigheid