Rang 2 Hittebestendige het Titaniumschijf van ASTM B348 98*38mm

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumschijven
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Merknaam Feiteng Modelnummer Titaniumschijven
Rang Titanium Gr2 Techniek Gesmeed en Gerold
Verpakking Houten geval Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 MANAGEMENT SYSTEM CNAS C034-M
Specifitication ASTM B348 Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Hoog licht

98*38mm Titaniumschijf

,

Het Titaniumschijf van ASTM B348

,

Rang 2 Titaniumschijf

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Het Titaniumgr2 ASTM B348 Titanium φ98*38mm van titaniumschijven

 
Product Titaniumbar
Rang Gr2
Verpakking Houten geval
Haven van levering Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

 

Goede hittebestendigheid, goede lasbaarheid en uitstekende corrosieweerstand. Het nadeel is dat de kamertemperatuursterkte laag is. Het wordt gewoonlijk gebruikt als hittebestendig materieel en corrosiebestendig materiaal. De titaniumlegeringen worden wijd gebruikt op diverse gebieden wegens hun hoge specifieke sterkte, goede corrosieweerstand en hoge hittebestendigheid. De industriële productie van titanium begon in 1948. De vraag van de luchtvaartindustrie maakt de titaniumindustrie zich bij een gemiddelde jaarlijkse groei van ongeveer 8% ontwikkelen. Momenteel, heeft de jaarlijkse output van internationale de verwerkingsmaterialen van de titaniumlegering 4 miljoen ton bereikt, en de handelsmerken van de titaniumlegering zijn bijna 30 soorten. De titaniumlegering wordt hoofdzakelijk gebruikt die de compressordelen te maken van de vliegtuigenmotor, door lay-outdelen worden gevolgd van raketten, raketten en hoge snelheidsvliegtuigen. In het midden van jaren '60, zijn het titanium en zijn legeringen gebruikt in de gemeenschappelijke industrieën, zoals elektroden voor de elektrolyseindustrie, condensatoren voor krachtcentrales, aardolieraffinage en ontziltingsverwarmers, en het materiaal van de milieuvervuilingcontrole. Het titanium en zijn legeringen zijn een corrosiebestendig materiaal geworden.
De titaniumlegering is een nieuwe belangrijke die lay-outinformatie in de ruimtevaartindustrie wordt gebruikt. Zijn soortelijk gewicht, intensiteit en toegepaste temperatuur zijn tussen aluminium en staal, maar het heeft hoge specifieke sterkte en de uitstekende weerstand van de zeewatercorrosie en ultra-low temperatuurfunctie. De hoeveelheid titaniumlegering in Vliegtuigmotor geeft gewoonlijk van 20% ~ 30% van het totale gewicht van de lay-out rekenschap. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om compressor tot componenten, zoals gegoten titaniumventilator, compressorschijf te maken en het blad, het gegoten omhulsel van de titaniumcompressor, het middenomhulsel, lagershell, enz.-het Ruimtevaartuig gebruiken hoofdzakelijk de hoge specifieke sterkte, de corrosieweerstand en de lage temperatuurweerstand van titaniumlegering om allerlei drukvaten, brandstoftanks, bevestigingsmiddelen, instrumentenriemen, kaders en raketshells te maken. De kunstmatige aardesatellieten, maanmodule, bemanden spaceships en de ruimteveren gebruiken ook de plaatlassen van de titaniumlegering.

Rang 2 Hittebestendige het Titaniumschijf van ASTM B348 98*38mm 0

 

1: De chemische samenstelling van titanium en van de titaniumlegering bars zal aan de bepalingen van GB/T 3620,1 voldoen.
2: De diameter of de zijlengte van heet-gewerkte versterking en zijn toelaatbare afwijking zal aan de bepalingen in Lijst 1 voldoen.
3: Na het hete werken, zal de toelaatbare diameterafwijking van koudgetrokken bar aan de bepalingen na het rollen (het malen) en het koude rollen van opgepoetste bar in Lijst 2 voldoen.
4: De rondheid van de hete verwerkte opgepoetste staaf zal niet groter dan de helft van zijn dimensionale tolerantie zijn.