ODM GJB9001C Gr2 ASTM B381 Gesmede Titaniumringen

Plaats van herkomst Baoji, Shaanxi, China
Merknaam Feiteng
Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Modelnummer Titaniumbevestigingsmiddelen
Min. bestelaantal Om worden onderhandeld
Prijs To be negotiated
Verpakking Details Houten geval
Levertijd Om worden onderhandeld
Betalingscondities T/T
Levering vermogen Om worden onderhandeld
Productdetails
Verpakking Houten geval Certificering GB/T19001-2016 idt ISO9001:2015 GJB9001C-2017
Materiaal Titanium Puntnaam Titaniumringen
Modelleer nr. ASTM B381 Oorsprong Baoji, Shaanxi, China
Rang Gr2 Haven van levering Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven
Hoog licht

Gesmede het Titaniumringen van ASTM B381

,

GJB9001C titaniumringen

,

ODM Gr2 de Ring van de Titaniumklep

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Titaniumringen Gr2 ASTM B381 het Privé het Bestel- Gesmede Titanium

 

Puntnaam

Titaniumringen

Rang

Gr2

Materiaal

Titanium

Certificatie

GB/T19001-2016 idt ISO9001: 2015 GJB9001C-2017

Haven van levering

Xi'anhaven, de haven van Peking, de haven van Shanghai, Guangzhou-haven, Shenzhen-haven

 

De smeedstukken kunnen in koud smeedstuk, warm smeedstuk en heet smeedstuk volgens de temperatuur van staaf tijdens verwerking worden verdeeld. Het koude smeedstuk wordt over het algemeen verwerkt bij kamertemperatuur, terwijl het hete smeedstuk bij een hogere herkristallisatietemperatuur dan de metaalstaaf wordt verwerkt. Het smeedstukproces en het matrijzenontwerp zijn duidelijk verschillende toe te schrijven aan het verschil van de structuuringewikkeldheid van de smeedstukken. Het is noodzakelijk om het structuurtype van de smeedstukken voor het procesontwerp duidelijk te maken.
Het smeedstuk kan de mechanische eigenschappen van een metaalspatie veranderen door druk op het toe te passen om een plastic misvorming te veroorzaken. De losheid van een metaal kan door smeedstuk worden geëlimineerd. De mechanische eigenschappen van de smeedstukken kunnen worden verbeterd. [2] het Smeedstuk heeft het volgende gebruik:
(1) de algemene industriële smeedstukken verwijzen naar werktuigmachine productie, landbouwmachines, de landbouwhulpmiddel verwerkende en dragende industrie en andere burgerlijke industrieën.
Smeedstukken voor hydrogenerator, zoals hoofdschacht en middenschacht, enz.
(3) smeedstukken voor thermische krachtcentrales, zoals rotor, drijvende kracht, behoudende ringsas, enz.
(4) de metallurgische machines, zoals walsen, de hete broodje en schacht van het visgraattoestel koud.
Smeedstukken voor drukvaten, zoals cilinder, ketelflens en verzegelend hoofd.
Mariene smeedstukken, zoals trapas, strenge schacht, leidraad, duwschacht en middenschacht, enz.
⑦Smeedstukmachines en materiaal, zoals hamer, hamerstaaf, hydraulische perskolom, cilinder, de machinepijler van de aspers en cilinder, enz.
Modulesmeedstukken, hoofdzakelijk voor de hete matrijs van het de hamersmeedstuk van het matrijzensmeedstuk.
9 auto-industriesmeedstukken, zoals linker en juist gewricht, voorstraal, koppeling, enz., volgens statistieken in de auto, smeedstukken geven van 80% van zijn massa rekenschap.
⑩smeedstukken voor locomotieven, zoals assen, wielen, de bladlentes, trapassen van locomotieven enz. Volgens statistieken, smeedstukkenrekening voor 60% van de massa van locomotieven.
Volgens statistieken, smeedstukken voor militair gebruik, zoals kanonvat, deurlichaam, de steun van de kanonklink en tractiering, rekening voor 65% van de massa van een tank.

 


Eigenschappen:

1) Brede waaier van gewicht. Smeedstukkenwaaier van een paar gram aan honderden ton
2) Betere kwaliteit dan gietend. De mechanische eigenschappen van smeedstukken zijn beter dan die van afgietsels, die grote effectkracht en andere zware ladingen kunnen weerstaan. Daarom worden sommige belangrijke stukken met grote krachten gebruikt voor smeedstukken.
De smeedstukken zijn van betere kwaliteit dan gerold staal voor hoog carbidestaal. Bijvoorbeeld, kan het hoge snelheidsstaal het rollen materiaal aan de gebruiksvereisten slechts voldoen na wijziging en het smeden. In het bijzonder, HSS-moeten de malensnijders worden opnieuw gevormd.
3) Het lichtst. Op het gebouw van het verzekeren van de ontwerpsterkte, is het gewicht smeedstukken lichter dan dat van de afgietsels, die het gewicht van de machine zelf vermindert, die van grote betekenis aan de voertuigen, de vliegtuigen, voertuigen en heftoestel in de lucht is.
4) Het besparen van grondstoffen. Bijvoorbeeld, wanneer de trapas met een statisch gewicht van 17 kg in de auto wordt gebruikt, neemt de spaander 189% van het gewicht van de trapas op wanneer het rollende scherpe smeedstuk wordt goedgekeurd, terwijl de spaander slechts 30% opneemt wanneer het matrijzensmeedstuk wordt goedgekeurd, en de het machinaal bewerken tijd wordt verkort door 1/6.
De smeedstukken van het precisiesmeedstuk kunnen niet alleen sparen meer grondstoffen, maar ook meer besparen die uren machinaal bewerken.
5) Hoge productiviteit. Bijvoorbeeld, kunnen 30 automatische snijmachines door twee hete de persmatrijs van het matrijzensmeedstuk worden vervangen smedend radiale duwlagers. De productiviteit van 6 as automatische draaibank is 17,5 keer van M24-nootproductie door de automaat van het duwsmeedstuk te gebruiken.
6) Het vrije smeedstuk is flexibel, zodat wordt het smeedstuk wijd gebruikt in sommige reparatiefabrieken om diverse toebehoren te produceren.